Ρυζόγαλο με άρωμα εσπρέσσο

Υλικά
4 ποτήρια γάλα ημιάπαχο
1 φλιτζάνι ρύζι γλασέ
3 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
1 διπλό εσπρέσσο

1 κουταλιά κορν φλάουερ
Λίγη κανέλλα

Eκτέλεση
Βάζετε το γάλα σε μια κατσαρόλα και μόλις βράσει ρίχνετε το ρύζι, τη ζάχαρη, το κορν φλάουερ και τον καφέ. Τα αφήνετε να βράσουν επί 20΄ μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να απορροφηθεί το γάλα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αδειάζετε σε μπολάκια και σερβίρετε το ρυζόγαλο ζεστό ή κρύο με λίγη κανέλλα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr