Υλικά
5 φέτες του τοστ γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κυβάκια
2 ½ φλιτζάνια ζωμό από κοτόπουλο
1 φλιτζάνι ρύζι κίτρινο
½ φλιτζάνι πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
½ φλιτζάνι καρότο κομμένο σε κυβάκια
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
Εκτέλεση
Σε ένα πυρέξ βάζουμε το ρύζι, το ζωμό, τη γαλοπούλα, τα λαχανικά, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε ελαφρά. Τοποθετούμε το πυρέξ στο φούρνο και ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι να τελειώσουν όλα τα υγρά. Ενδιάμεσα δε χρειάζεται κανένα ανακάτεμα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr