Υλικά
2 μεγάλες αραβικές πίτες
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
1 μικρή ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
½ πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε μια αραβική πίτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι. Μέσα στην πίτα απλώνουμε το τριμμένο τυρί, την ντομάτα και την πιπεριά, έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα σε όλη την πίτα. Σκεπάζουμε με τη δεύτερη αραβική πίτα. Ψήνουμε από τη μια μεριά για 5 λεπτά και στη συνέχεια αναποδογυρίζουμε προσεκτικά ώστε να ψηθεί για άλλα 5 λεπτά και από την άλλη πλευρά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr