Ψωμί χωρίς αλεύρι από αμύγδαλο

Υλικά
300 γρ αλεσμένη ψίχα αμυγδάλου
1 κουτ. γλυκού σόδα
½ κουτ. γλυκού αλάτι
1 κρόκο αυγού

5 ασπράδια
1 κουτ. γλυκού μέλι
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. σούπας μηλόξυδο
Λίγο θυμάρι

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ και τοποθετούμε το μίγμα σε μια φόρμα κέικ.. Ψήνουμε το ψωμί στους 160 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδοκοκκινήσει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr