Υλικά
2 μεγάλα ψαρονέφρια
2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ρίγανη ξερή
1 κουταλιά της σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα ψαρονέφρια ώστε να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια σε ένα ταψάκι αναμιγνύουμε καλά το κρασί, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το δενδρολίβανο και τη ρίγανη. Βυθίζουμε στο μίγμα αυτό τα ψαρονέφρια και προσθέτουμε τόσο νερό, όσο να φτάνει το υγρό ως την επάνω πλευρά του κρέατος. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά. Αποσύρουμε και κόβουμε σε ροδέλες το κάθε φιλέτο. Σερβίρουμε με πουρέ λαχανικών ή καστανό ρύζι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr