Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και φασκόμηλο

Υλικά
2 ψαρονέφρια (250 γρ το τεμάχιο)
100 γρ φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαφρύ σε κύβους
1 κ.γ. φασκόμηλο ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Τρυπάμε με ένα μαχαίρι το ψαρονέφρι από την χοντρή πλευρά, σχεδόν μέχρι την άλλη άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τα μυρωδικά και το πιπέρι. Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με το μείγμα και ‘ράβουμε’ με οδοντογλυφίδα. Λαδώνουμε τα φιλέτα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 30-35 λεπτά. Συνοδεύουμε ιδανικά με πατάτες τηγανητές ή πατάτες φούρνου.

Πηγή : minervahorio.gr