Υλικά
180 γρ μαργαρίνη
300γρ ζάχαρη
3 αυγά
340 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουτ. γλυκού baking powder
1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
20 φρέσκα δαμάσκηνα κομμένα σε μικρά κομματάκια
½ φλιτζάνι καρυδόψιχα χονδροσπασμένη
Εκτέλεση
Χτυπάμε μαζί τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και αφού ασπρίσει προσθέτουμε και τα αυγά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε.
Στο τέλος ρίχνουμε το γιαούρτι, τα καρύδια και τα κομμάτια δαμάσκηνο και αναμιγνύουμε καλά. Βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr