Πρασόπιτα με φέτα και μυρωδικά

Υλικά
10 μέτρια πράσα καθαρισμένα, κομμένα σε ροδέλες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 αυγά
3 κ.σ. αλεύρι

80 ml Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
1 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρώνια
1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
300 γρ. Χωριό φέτα θρυμματισμένη (ή Χωριό Ελαφρύ)
Λίγο αλάτι-πιπέρι
6 χωριάτικα φύλλα

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ζεματάμε το πράσο για 1 λεπτό και το σουρώνουμε. Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι. Μόλις ξανθύνει προσθέτουμε το πράσο και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα αυγά και το αλεύρι, και μετά τα μυρωδικά, τη φέτα και το αλατοπίπερο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα 3 λαδωμένα φύλλα κάτω. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα λαδωμένα φύλλα. Χαράζουμε και κόβουμε την πίτα, βρέχουμε με λίγο νερό και ψήνουμε για 50 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο minervahorio.gr