Ένας συνδυασμός φρούτων και λαχανικών που μας προσδίδει υψηλά ποσά βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
Εμπεριέχει πρωτεΐνη λόγω του τυριού και του αμύγδαλου και θα μπορούσε να αποτελέσει και ένα κανονικό γεύμα, ιδιαιτέρως για άτομα που προσέχουν το βάρος τους.
Υλικά
1 μάτσο ρόκα πλυμένη και στραγγισμένη
1 πράσινη λόλα πλυμένη και στραγγισμένη
1 φέτα καρπούζι κομμένο σε λεπτές φέτες
50γρ. Μινέρβα Benecol λευκό κομμένο σε ζάρια
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
2 κ.σ. φιλέ αμυγδάλου
Υλικά για βινεγκρέτ:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μηλόξυδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C, τοποθετούμε το Μινέρβα Benecol λευκό σε αντικολλητικό ταψί και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Ψήνουμε για 10 λεπτά. Χτυπάμε τα υλικά της βινεγκρέτ σε ένα μίξερ. Σε μία σαλατιέρα ρίχνουμε τα σαλατικά κομμένα με το χέρι, προσθέτουμε το καρπούζι, το φιλέ αμυγδάλου και τη βινεγκρέτ. Ανακατεύουμε, σερβίρουμε σε δύο πιάτα και προσθέτουμε το καραμελωμένο Μινέρβα Benecol λευκό.
Πηγή : benecol.gr