Υλικά
1 μάτσο ρόκα πλυμένη και στραγγισμένη
1 πράσινη λόλα πλυμένη και στραγγισμένη
6 μέτριες φράουλες κομμένες στα τέσσερα
100 γρ κατσικίσιο τυρί ψημένο ελαφρά στην τοστιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι
3 κουτ. σούπας κουκουνάρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μηλόξυδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία σαλατιέρα ρίχνουμε τη ρόκα και τη λόλα κομμένες σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι και προσθέτουμε τις φράουλες και το κουκουνάρι. Χτυπάμε καλά το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Ανακατεύουμε καλά, τοποθετούμε σε σαλατιέρα και στην κορυφή βάζουμε το ψημένο κατσικίσιο τυρί προτού σερβίρουμε.