Υλικά
7-8 πατάτες
2 καρότα
4 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
3 φλιτζάνια γάλα χαμηλών λιπαρών
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα σε άφθονο νερό. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα ζεσταμένο, τη μαργαρίνη, αλάτι και πιπέρι και τα πολτοποιούμε με τη ράβδο του μπλέντερ. Αν ο πουρές μας είναι πηχτός, μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον γάλα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr