Αν ποτέ καταλήξετε με μια περίσσεια από ωμά αυγά στο ψυγείο σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πριν από την ημερομηνία λήξης τους, η λύση είναι απλή. Βράστε τα αυγά σφιχτά και βγάλτε τη φλούδα τους, τοποθετήστε τα σε ένα αποστειρωμένο βάζο, προσθέστε άλμη, και φυλάξτε τα στο ψυγείο για έως και ένα μήνα.
Για να κάνετε την άλμη, το μόνο που χρειάζεται είναι το νερό, το ξίδι , η ζάχαρη, κονσερβοποιημένα τεύτλα, ένα μεσαίου μεγέθους κρεμμύδι , και άλλα καρυκεύματα της επιλογής σας.
Τοποθετήστε τα στην κατσαρόλα μέχρι να βράσουν. Στη συνέχεια τα σιγοβράζετε για άλλα 5 λεπτά πριν το βγάλετε από τη φωτιά και τα ρίχνετε στο βάζο με τα βραστά αυγά.
Ομάδα neadiatrofis.gr