Αφήσατε το βούτυρο στο ψυγείο και το βρήκατε έτοιμο για να φτιάξετε πενικιλίνη; Δείτε με πιο τρόπο την επόμενη φορά θα αποτρέψετε τη μούχλα να φτάσει στο βούτυρό σας!Το διάστημα για να το καταναλώσετε δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 1-2 μήνες από το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυλάσσεται στο ψυγείο καλά κλεισμένο στη συσκευασία του ή σε αλουμινόχαρτο και δεν πρέπει να μένει πολλή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.
Aλλοιώσεις: Aλλάζει χρώμα, εμφανίζει μούχλα και αρχίζει να μυρίζει.
Tip: Tο βούτυρο παίρνει τη μυρωδιά από άλλα τρόφιμα, γι’ αυτό φροντίστε να είναι καλά κλεισμένο.
Ομάδα neadiatrofis.gr