Η σωστή αποθήκευση των τροφίμων είναι το κλειδί για την παράταση της ημερομηνίας λήξης τους.Μπορείτε να διατηρήσετε το φρεσκοψημένο ψωμί, αποθηκεύοντάς το σε μια χάρτινη σακούλα. Οι χάρτινες σακούλες είναι καλύτερες από τις πλαστικές επειδή το χαρτί επιτρέπει στο ψωμί να αναπνέει και να το προστατεύει από την υγρασία και τη δημιουργία μούχλας – αλλά θα στεγνώσει πολύ πιο γρήγορα.
Οι ψέτες ψωμιού είναι καλύτερο να αποθηκεύονται σε πλαστική σακούλα για να διατηρηθούν φρέσκες. Το ψωμί μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο, αλλά δεν συνιστάται, επειδή στεγνώνει πιο γρήγορα.
Η κατάψυξη είναι η καλύτερη μακροπρόθεσμη επιλογή, μπορείτε να παγώσετε το ψωμί σας, διατηρώντας τη γεύση και την υφή του, μέσα σε μια πλαστική σακούλα καλά κλεισμένη.
Ομάδα neadiatrofis.gr