Το ρόδι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τροφίμου, πολύ πλούσιου σε αντιοξειδωτικά.
Η προσθήκη του σε μια σαλάτα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το εντάξουμε στη διατροφή μας.
Υλικά
1 κόκκινη λόλα
1 μάτσο σταμναγκάθι
1 αντίδι
50γρ. Μινέρβα Benecol λευκό
Πέρλες από μισό ρόδι
1 κ.γ. λιναρόσπορο
Υλικά για βινεγκρέτ:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1 κ. εσπρέσσο μέλι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα λαχανικά και στη συνέχεια τα χοντροκόβουμε με το χέρι. Τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τις πέρλες ροδιού και το λιναρόσπορο. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ και μόλις δέσουν περιχύνουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά, σερβίρουμε σε δύο πιάτα και προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol λευκό.
Πηγή : benecol.gr