ΥΛΙΚΑ
1 σαλάτα κατσαρή
1 λόλα κόκκινη
1 φλιτζάνι φύλλα σπανάκι
6 ντοματίνια
6 φράουλες
60 γρ. φλούδες παρμεζάνας
3 κουταλιές της σούπας πασατέμπο καθαρισμένο
2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο
Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τη σαλάτα, τη λόλα και το σπανάκι και τα στεγνώνουμε καλά. Τα κόβουμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Ρίχνουμε τις φράουλες κομμένες στα τέσσερα, το λιναρόσπορο και τον πασατέμπο και τα ανακατεύουμε καλά με τα λαχανικά. Στο τέλος προσθέτουμε από πάνω τις φλούδες της παρμεζάνας. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr