Για να είσαστε σίγουροι ότι τα βακτήρια και τα μικρόβια από τα λαχανικά έχουν φύγει χωρίς επιστροφή, θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί στο πλύσιμο τους.ΕΙδικά αν πρόκειται να καταναλωθούν νωπά- είναι απαραίτητος ο σωστός τρόπος πλυσίματος. Και αυτός ο τρόπος είναι το ξέπλυμα με άφθονο τρεχούμενο νερό. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πλύσιμο και ξίδι, το οποίο δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον στο οποίο δεν μπορούν να ζήσουν συγκεκριμένοι μικροοργανισμοί.
Ομάδα neadiatrofis.gr
.
.