Υλικά
1 συσκευασία Ζύμη Πίτσας (δύο φύλλα)
3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
300 γρ. μανιτάρια, ψιλοκομμένα
250 γρ. ντοματάκια, κονκασέ
100 γρ. κασέρι, τριμμένο
200 γρ. Χαλούμι, τριμμένο
4 κουτ. σούπας Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές
10 φύλλα δυόσμο
½ κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός, σκόνη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές να ζεσταθεί. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και σωτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, πασπαλίζουμε με τον κόλιανδρο και συνεχίζουμε το σωτάρισμα, ανακατεύοντας μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους (περίπου 10 λεπτά). Προσθέτουμε τα ντοματάκια, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ½ φλιτζάνι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 15 λεπτά, μέχρι να μείνει με το λαδάκι της. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο τις ειδικές θήκες για μάφιν. Ανοίγουμε τα δύο φύλλα έτοιμης ζύμης για πίτσα στον πάγκο της κουζίνας. Κόβουμε το κάθε φύλλο σε 4 λωρίδες. Μοιράζουμε τη γέμιση επάνω στις λωρίδες ζύμης, πασπαλίζουμε με το κασέρι, το μισό χαλούμι και λίγο δυόσμο. Βάζουμε τα ρολάκια στις θήκες προσεκτικά να μην «φύγει» η γέμιση. Πασπαλίζουμε τα ρολάκια πίτσας με το υπόλοιπο χαλούμι και ψήνουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το minervahorio.gr