Υλικά
2 φύλλα κρούστας
2 λεπτές φέτες Μινέρβα Benecol λευκό τυρί
4 ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Υλικά για το πέστο:
½ μάτσο μαϊντανό χοντροκομμένο
1 κ.σ. καρύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 180 C. Απλώνουμε τα δύο φύλλα στον πάγκο της κουζίνας, τοποθετούμε τις φέτες, μοιράζουμε την ψιλοκομμένη ελιά και διπλώνουμε έναν φάκελο (κολλάμε με λίγο νερό). Λαδώνουμε ένα ταψάκι και τους ‘φακέλους’. Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά για το πέστο. Βγάζουμε τις πίτες και αλείφουμε με το πέστο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε benecol.gr