Υλικά
½ στραγγιστό γιαούρτι
2 αβοκάντο
Χυμό από ½ λεμόνι
1 κουτ. γλυκού τζίντζερ τριμμένο
¼ κρεμμύδι πολτοποιημένο
Λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το αβοκάντο και κρατάτε μόνο τη σάρκα του. Με ένα πιρούνι το λιώνετε και το ρανακατεύετε καλά με το γιαούρτι. Τα ρίχνετε όλα σε ένα μπλέντερ μαζί με το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το κρεμμύδι και το αλάτι και ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Μπορείτε να συνοδεύσετε τα ψητά λαχανικά, τα λαχανικά ατμού, αλλά και να τη χρησιμοποιήσετε ως dressing για μια σαλάτα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr