Υλικά
2 μεγάλα φιλέτα πέρκας (μπορεί να είναι και κατεψυγμένη)
2 φλιτζάνια λευκό κρασί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ρίγανη ξερή
1 κουταλιά της σούπας μάραθο ψιλοκομμένο ή φινόκιο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ταψάκι αναμιγνύουμε καλά το κρασί, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το μάραθο και τη ρίγανη. Βυθίζουμε στο μίγμα αυτό τα φιλέτα και προσθέτουμε τόσο νερό, όσο να φτάνει το υγρό ως την επάνω πλευρά του ψαριού. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν τα φιλέτα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr