Πένες με τυρί κρέμα και λουκάνικα γαλοπούλας

Υλικά
500 γραμμ. πένες
2 μεγάλα κρεμμύδια
½ ποτήρι κόκκινο κρασί
3 κ. σούπας πελτέ ντομάτας
1 κ.γ. θυμάρι

4 μέτρια λουκάνικα γαλοπούλας κομμένα σε φετάκια
Λάδι-αλάτι-πιπέρι
1 φλιτζάνι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα σοτάρουμε μαζί με τα λουκάνικα με λίγο ελαιόλαδο για 3-5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τον πελτέ, το θυμάρι, ½ ποτήρι νερό, πιπέρι και λίγο αλάτι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουν να μαγειρευτούν για 10 λεπτά. Βράζουμε τις πένες. Ανακατεύουμε τα κρεμμύδια και τα λουκάνικα με το τυρί και τις ταλιατέλες και σερβίρουμε αμέσως.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr