Πατατοσαλάτα με σέλινο, πιπεριές Φλωρίνης και κρέμα βαλσαμικό λεμόνι

Υλικά
3 μεγάλες πατάτες βραστές
¾ φλιτζανιού σέλινο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης βρασμένη και χωρίς φλούδι
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι σε ροδέλες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας κρέμα βαλσαμικό λεμόνι

Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλους κύβους. Προσθέτουμε το σέλινο, τα κρεμμυδάκια, τις ελιές και την πιπεριά σε κομμάτια. Σε ένα μικρό μπωλ αναμιγνύουμε καλά το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια περιχύνουμε την πατατοσαλάτα μας. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε λίγα λεπτά να απορροφήσουν οι πατάτες τη σάλτσα προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr