Υλικά
2 πατάτες
80 γρ. Χωριό Μυρωδάτο Λευκό
30 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
2 φύλλα φρέσκου βασιλικού (ελαφρώς ψιλοκομμένα)
25 γρ. Χωριό Βούτυρο Αγελάδος
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τις πατάτες και τις βάζετε να ψηθούν στο φούρνο στους 220 βαθμούς τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο για 1 ώρα. Όταν ψηθούν τις κόβετε και τις τοποθετείτε σε ένα ταψάκι. Τις κόβετε στην μέση. Με ένα κουτάλι αφαιρείτε την σάρκα της πατάτας από το κέντρο ώστε να δημιουργηθεί ένα βαθούλωμα. Αναμειγνύετε το Χωριό Μυρωδάτο Λευκό, το μπέικον, το βούτυρο αγελάδος Χωριό. Γεμίζετε τις πατάτες με μια κουταλιά από το μίγμα, τις βάζετε πάλι στο φούρνο και τις ψήνετε στους 160 για περίπου 10 λεπτά. Όταν τις βγάλετε από τον φούρνο τις πασπαλίζετε με τα ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Πηγή : minervahorio.gr