Υλικά
100γρ. καπνιστό σολομό
1 φλιτζάνι γαλλική σαλάτα
1 φλιτζάνι baby ρόκα ή αν δε βρείτε, κανονική
1 φλιτζάνι λόλα κόκκινη
½ φλιτζάνι κινόα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικκο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τη ρόκα, τη σαλάτα και τη λόλα και τις στραγγίζουμε. Σε ένα μπωλ κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι μας. Επάνω στα λαχανικά απλώνουμε την κινόα την οποία προηγουμένως έχουμε μουλιάσει για ½ ώρα σε νερό και την έχουμε στραγγίσει καλά σε σουρωτήρι. Στο τέλος τοποθετούμε τον καπνιστό σολομό σε μέτρια κομμάτια.
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το ελαιόλαδο και με το μπαλσάμικο και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr