Υλικά
1 κυπριακή πίτα
60 γρ. τυρί τύπου philadelphia
60 γρ. φέτα θρυμματισμένη
2 φέτες του τοστ τυρί τύπου γκούντα
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Ντομάτα
Εκτέλεση
Τρίβουμε την ντομάτα στον τρίφτη και την ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο. Παίρνουμε την κυπριακή πίτα και την αλείφουμε από πάνω με τη σάλτσα ντομάτας. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη, το τυρί Philadelphia και από πάνω απλώνουμε τις φέτες γκούντα ώστε να καλύψουν όλα τα υλικά μας. Ψήνουμε την πίτσα σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ώστε να λιώσουν τα τυριά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr