Υλικά
1 ½ λίτρο γάλα χαμηλών λιπαρών
250 γρ καστανή ζάχαρη
200 γρ σιμιγδάλι ψιλό
4 αυγά
2 βανίλιες
150 γρ μαργαρίνη
1 πρέζα αλάτι
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια ακέρωτα
4 βανίλιες
Κανέλλα και άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε σε ένα ταψί το οποίο έχουμε πασπαλίσει με ζάχαρη. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι το γλυκό μας να πάρει λίγο χρώμα. Βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλλα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr