Υλικά
100γρ καβουρδισμένα φουντούκια
100γρ κουβερτούρα
50γρ μαργαρίνη
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη και το μέλι.
Όταν ετοιμαστεί το γλάσσο της σοκολάτας, παίρνουμε τα φουντούκια και τα ρίχνουμε στη σοκολάτα ώστε να καλυφθούν πλήρως. Με ένα κουτάλι παίρνουμε 4-5 φουντούκια μαζί και τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί πάνω σε ένα πάγκο. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα φουντούκια. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά για να μη χαλάσει το σχήμα τους.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr