Υλικά για 2 άτομα
2 μέτριες ντομάτες
1 μικρό αγγουράκι
2 φλιτζάνι σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
1 μέτριο βολβό από πατζάρι
Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
3-4 φυλλαράκια δυόσμο
Εκτέλεση
Περνάμε στον αποχυμωτή το σπανάκι και το βολβό από το πατζάρι. Παίρνουμε το χυμό και τον ρίχνουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αγγουράκι, το ελαιόλαδο και αν θέλουμε λίγο αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά). Χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές μίγμα και σερβίρουμε σε δύο ποτήρια στα οποία έχουμε προηγουμένως χτυπήσει στον πυθμένα από 2 φυλλαράκια δυόσμο.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr