Υλικά
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 συσκευασία ζελέ φράουλα
1 συσκευασία ζελέ ανανά
1 φλιτζάνι ροδάκινο κομμένα σε κυβάκια
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το τοποθετούμε στο ψυγείο και μόλις αρχίσει να γίνεται λίγο πιο παχύρευστο και προτού πήξει το ανακατεύουμε με το παγωμένο γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά, το βάζουμε σε ένα ταψάκι με αποσπώμενα πλαϊνά και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 40 λεπτά. Εντωμεταξύ φτιάχνουμε το ζελέ ανανά σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Βγάζουμε από την κατάψυξη το ταψάκι και τοποθετούμε διάσπαρτα ή με κάποιο σχέδιο στην επιφάνειά του τα κομματάκια ροδάκινο. Στη συνέχεια προσθέτουμε από πάνω το ζελέ ανανά και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου. Βγάζουμε από το ψυγείο αφαιρούμε τα πλαϊνά και σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr