Υλικά
1 έτοιμη βάση ζύμης για πίτσα
250 γρ. φέτα
3 ντομάτες σε ροδέλες
10 ελιές κομμένες σε ροδέλες
1 πιπεριά σε ροδέλες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
Στη ζύμη της πίτσας απλώνετε τη φέτα, τις ροδέλες από τις πιπεριές και τις ελιές. Ραντίζετε την πίτσα με το ελαιόλαδο και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. 5 λεπτά πριν τη βγάλετε ρίχνετε προσεχτικά από πάνω τις ροδέλες της ντομάτας και πασπαλίζετε με τη ρίγανη.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr