Μια διαφορετική ομελέτα με λίγες θερμίδες, πολλή πρωτεΐνη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και για δίαιτα.
Υλικά
6 ασπράδια
1 πράσο ψιλοκομμένο
100 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
1 κ. γ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 κ. γ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ. σ. κρέμα γάλακτος light
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190˚C. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι με Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο, χτυπάμε τα ασπράδια και την κρέμα σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε το πράσο, το δυόσμο και το Μινέρβα Benecol Λευκό. Ρίχνουμε το μίγμα στο βουτυρωμένο ταψάκι, και ψήνουμε για 20 λεπτά. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη.Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό
Πηγή : benecol.gr