Αν σας έμειναν λίγα κομμάτια πίτσας και θέλετε να τα καταναλώσετε αργότερα, τότε υπάρχει ένας τρόπος για να αποφύγετε τον φούρνο μικροκυμμάτων!
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζεστάνετε την πίτσα;
Απάντηση: Αν θέλετε να ζεστάνετε ένα ή δύο κομμάτια, χρησιμοποιήστε μια τοστιέρα.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το τηγάνι. Τοποθετήστε τα κομμάτια της πίτσας και καλύψτε τα με ένα καπάκι. Αφήστε να μαγειρευτούν για 2 έως 3 λεπτά.
Για περισσότερα κομμάτια, θερμάνετε ένα αντικολλητικό χαρτί στο φούρνο, στους 230 βαθμούς Κελσίου (η υψηλή θερμότητα κάνει την κρούστα τραγανή). Τοποθετήστε τα κομμάτια της πίτσας στο αντικολλητικό χαρτί και αφήστε τα για 10 λεπτά, ή μέχρι το τυρί να γίνει αφρώδες.
Tip: Ξεχάστε το φούρνο μικροκυμάτων – κάνει την κρούστα λαστιχωτή και σκληρή.