Υλικά
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό πολτοποιημένο
1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
1 μέτρια πατάτα κομμένη σε κυβάκια
½ φλιτζάνι πεπονάκι (ζυμαρικό)
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με 3 φλιτζάνια νερό, προσθέτετε το χυμό και τον πελτέ ντομάτας, το κρεμμύδι, την πατάτα, το ζυμαρικό, αλάτι και πιπέρι και βράζετε για 10 περίπου λεπτά. Αποσύρετε από τη φωτιά και αν θέλετε προσθέτετε ωμό το ελαιόλαδο.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr