Υλικά
1 κυπριακή πίτα
2 ροδέλες μελιτζάνας ψητές
1 μέτριο κολοκύθι κομμένο σε φέτες ψητό
1 πιπεριά Φλωρίνης φητή
2 μανιτάρια κομμένα σε φετάκια ψητά
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη
1 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Ψήνουμε τα λαχανικά μας και τα αραδιάζουμε σε ένα πιάτο. Χτυπάμε μαζί το ελαιόλαδο και το ξύδι, περιχύνουμε τα λαχανικά και προσθέτουμε αλάτι ρίγανη και πιπέρι. Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της πίτας. Τοποθετούμε μέσα τα λαχανικά και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr