Υλικά
½ κιλό μπακαλιάρο φιλέτο
1 μέτριο κρεμμύδι πολτοποιημένο
8 φέτες ψωμί του τοστ τριμμένο στο μπλέντερ σε ψίχουλα
1 αυγό
½ φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
βράζουμε τον μπακαλιάρο για 10 λεπτά, τον αφήνουμε να κρυώσει και τον σπάμε με το χέρι μας σε πολύ μικρά κομματάκια. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ώστε να γίνει μια ομοιογενής ζύμη. Ζυμώνουμε σε μπιφτέκια μέτριου μεγέθους και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσουν από τη μια μεριά. Τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και μόλις ροδίσουν και από εκεί είναι έτοιμα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr