Υλικά
600 γρ κιμάς γαλοπούλας
2 κ.σ. Χωριό γραβιέρα Γλυκιά ή Ώριμη τριμμένη, ή Ποικιλία τριμμένων τυριών με γραβιέρα
1 αυγό
2 μικρά κολοκύθια τριμμένα
2 κ.σ. κουκουνάρι
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 κ.γ. pesto βασιλικού
5 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία
1 κούπα τσαγιού γαλέτα (φρυγανιά τριμμένη)
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από την γαλέτα. Ζυμώνουμε πολύ καλά και ρίχνουμε τη γαλέτα σε δύο δόσεις. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C. σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα, βρέχουμε τα χέρια μας με νερό και χωρίζουμε το μείγμα σε τέσσερα μπιφτέκια. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 20-25 λεπτά. Συνοδεύουμε με σαλάτα ή ρύζι.
Πηγή : minervahorio.gr