Υλικά
1 μικρή μπαγκέτα
1 φέτα σολομό
3 φέτες αγγούρι κομμένο ζουλιέν
Φύλλα σπανάκι
Για τη σος αβοκάντο
1 μεγάλο αβοκάντο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μάραθο
5 κουταλιές χυμό λεμονιού
Ξύσμα από 1 λεμόνι
½ σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι μέλι
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε τη σος χτυπώντας όλα τα υλικά της συνταγής στο μούλτι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κόβετε τη μπαγκέτα στη και αλείβετε με τη σος αβοκάντο και γεμίζετε με το σολομό, το αγγούρι, το μαϊντανό, τα φύλλα σπανάκι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr