Μηλόπιτα νηστίσιμη

Υλικά
Για τη ζύμη
2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1/2 κ.γ. αλάτι
1 φλιτζάνι τσαγιού Χωριό soft με ελαιόλαδο
4-5 κ.σ. κρύο νερό

Για τη γέμιση
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
6 μήλα (καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες)
2 κ.σ. Χωριό soft με ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Στο μίξερ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι. Σταδιακά προσθέτουμε το Χωριό soft με ελαιόλαδο και ρίχνουμε το νερό κουταλιά κουταλιά μέχρι να γίνει ομοιογενής ζύμη. Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα ταψί και τοποθετούμε πάνω τις φέτες των μήλων. Κατόπιν πασπαλίζουμε τα μήλα με τη ζάχαρη, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο. Βάζουμε από πάνω το Χωριό soft με ελαιόλαδο σε μικρά κομματάκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 1 ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο minervahorio.gr