Ένα εντυπωσιακό πιάτο. Παρά το όνομά του δεν είναι λιπαρό, αλλά αντίθετα έχει πολύ λίγα λιπαρά και συστήνεται ακόμη και σε άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα
Υλικά
3 πίτες (για σουβλάκια)
1 μικρή ντομάτα, ψιλοκομμένη
5-6 φύλλα μαρουλιού, ψιλοκομμένα
50 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
1 κ. σ. ελαιόλαδο
½ κ. γ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
½ κ. γ. φρέσκο δυόσμο
ψιλοκομμένο αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190˚C και στη συνέχεια ψήνουμε ελαφρώς τις πίτες που έχουμε αλείψει με τη Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη για 4 λεπτά. Στρώνουμε στις 2 πίτες το μαρούλι, τη ντομάτα, το αλατοπίπερο, το δυόσμο, το Μινέρβα Benecol Λευκό, το ελαιόλαδο. Τις καπακώνουμε και σκεπάζουμε με την τρίτη πίτα. Κόβουμε το μιλφέιγ στη μέση και σερβίρουμε. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη
Πηγή : benecol.gr