Μιλφέιγ με ελληνικές πίτες, ντομάτα, Μινέρβα Benecol Λευκό και δυόσμο

Ένα εντυπωσιακό πιάτο. Παρά το όνομά του δεν είναι λιπαρό, αλλά αντίθετα έχει πολύ λίγα λιπαρά και συστήνεται ακόμη και σε άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα

Υλικά
3 πίτες (για σουβλάκια)
1 μικρή ντομάτα, ψιλοκομμένη
5-6 φύλλα μαρουλιού, ψιλοκομμένα
50 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
1 κ. σ. ελαιόλαδο
½ κ. γ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
½ κ. γ. φρέσκο δυόσμο
ψιλοκομμένο αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190˚C και στη συνέχεια ψήνουμε ελαφρώς τις πίτες που έχουμε αλείψει με τη Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη για 4 λεπτά. Στρώνουμε στις 2 πίτες το μαρούλι, τη ντομάτα, το αλατοπίπερο, το δυόσμο, το Μινέρβα Benecol Λευκό, το ελαιόλαδο. Τις καπακώνουμε και σκεπάζουμε με την τρίτη πίτα. Κόβουμε το μιλφέιγ στη μέση και σερβίρουμε. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη

Πηγή : benecol.gr