Υλικά
3 μέτριες πατάτες
300γρ λευκά μανιτάρια
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κρεμμύδι ξερό πολτοποιημένο
300γρ φέτα χαμηλών λιπαρών και 200γρ ρεγγάτο τριμμένο
2 αυγά
½ ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών
Αλάτι, πιπέρι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και τα μανιτάρια σε φετάκια. Αλατοπιπερώνουμε τα λαχανικά μας και τα αναμιγνύουμε με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε τα λαχανικά σε ένα ταψάκι. Σκορπίζουμε από πάνω τη φέτα θρυμματισμένη σε μικρά κομματάκια και το ρεγγάτο, έτσι ώστε να απλωθεί παντού. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και περιχύνουμε τα λαχανικά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr