Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια (Νο 10)
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ρίγανη
15 κομμάτια γαύρο μαρινάτο κομμένα στη μέση
¾ φλιτζανιού κάπαρη
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε ελαφρά τις σκελίδες του σκόρδου πολτοποιημένες. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα μακαρόνια, την κάπαρη, τη ρίγανη, το γαύρο και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά προτού σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr