Για να λιώνετε τη σοκολάτα γρήγορα και χωρίς να λερώσετε ένα σωρό σκεύη, παρά μόνο ένα γυάλινο μπολ κάντε ένα κόλπο. Ποιο είναι αυτό το κολπάκι;
Αντί για μπεν μαρί, χρησιμοποιείτε το πιστολάκι που στεγνώνετε τα μαλλιά σας και ένα γυάλινο μπολ. Κόβετε τη σοκολάτα ή την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια με ένα μαχαίρι και τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ (προσέχετε να είναι στεγνό). Στη συνέχεια, θέτετε σε λειτουργία το πιστολάκι και ρίχνετε τον ζεστό αέρα προς τη σοκολάτα ενώ ανακατεύετε κατά διαστήματα. Αυτό είναι όλο…εύκολο ε!
Ομάδα neadiatrofis.gr