Υλικά
1 τορτίγια
2 κ.σούπας τυρί τύπου cottage
1 φιλέτο κοτόπουλο –150 γρ. –
1 κ.σ. καλαμπόκι
Ντομάτα (1 ντομάτα)
Λίγο λάδι (1 κ.σούπας)
Λίγο λευκό κρασί
Εκτέλεση
Σοτάρετε το κοτόπουλο σε ένα αντικοληλτικό τηγάνι με 1 κ.σούπας λάδι και όταν ροδίσει ρίχνεται τα λαχανικά και σοτάρετε μαζί. Προσθέτετε λίγο αλάτι. Σβήνετε με ½ ποτήρι λευκό κρασί. Γεμίζετε την πίτα αφού πρώτα απλώσετε το τυρί. Μετά την τυλίγετε καλά και ψήνετε λίγο στην τοστιέρα.