Υλικά
250γρ φράουλες
1 κ. γλυκού στέβια
Χυμός από ½ λεμόνι
1 κ.γ. τζίντζερ τριμμένο από το λεπτό τρίφτη
2 φυλλαράκια δυόσμο
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ τοποθετούμε τις φράουλες κομμένες πλυμένες και κομμένες στα τέσσερα, τη στέβια, το χυμό, το τζίντζερ και το δυόσμο. Χτυπάμε πολύ καλά ώστε να ομογενοποιηθεί πλήρως το μίγμα και να μην υπάρχουν κομματάκια φράουλας. Μπορούμε να ρίξουμε τη σάλτσα φράουλας πάνω από σοκολατόπιτες, παγωτό, ή να το προσθέσουμε σε βότκα ή τεκίλα για να φτιάξουμε καλοκαιρινά κοκτέιλς.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr