Υλικά
2 αυγά
2 μέτριες πατάτες
1 κ.σ. λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
30 γρ. φέτα χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά. Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια, μαζί με τα κρεμμύδια. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο κα αφού ζεσταθεί καλά ρίχνουμε τις πατάτες μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το ζεματίζουμε ελάχιστα. Ρίχνουμε από πάνω τα χτυπημένα αυγά και αφήνουμε λίγο να ψηθεί η ομελέτα. Πασπαλίζουμε προς το τέλος με τη φέτα και μετά με ένα καπάκι αναποδογυρίζουμε την ομελέτα μέχρι να ψηθεί και από την άλλη μεριά. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr