Υλικά
2 κιλά μήλα
2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη ή μέλι
4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
2 ξυλαράκια κανέλας
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μήλα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Προσθέτουμε όλα τα υλικά. Καλύπτουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε να ψηθούν για 2 με 2 ½ ώρες στους 200C.Όταν ψηθούν τα βγάζουμε με μια κουτάλα, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με το σιρόπι που υπάρχει στο ταψί.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr