Υλικά
1 φιλέτο μπακαλιάρου (μπορεί να είναι κατεψυγμένος ή παστός ξαρμυρισμένος)
1 αυγό
Αλεύρι ολικής άλεσης
Φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Πλένουμε το φιλέτο του μπακαλιάρου, το στραγγίζουμε για αρκετή ώρα και το στεγνώνουμε με ένα χαρτί κουζίνας. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό. Σε ένα πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και σε ένα άλλο το αλεύρι. Παιρνάμε το φιλέτο από το αλεύρι και από τις δυο μεριές, στη συνέχεια το παιρνάμε από το αυγό και μετά από τη φρυγανιά. Το κουνάμε πέρα δώθε να καλυφθεί εντελώς από τη φρυγανιά. Το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμού για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr