Υλικά
250 γρ λαζάνια λεπτά
5 φέτες του τοστ γαλοπούλα βραστή
5 φέτες του τοστ τυρί τύπου γκούντα
1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο χαμηλών λιπαρών
2 φλιτζάνια γάλα χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαζάνια σε αρκετό αλατισμένο νερό στο μισό χρόνο από ότι γράφει η συσκευασία. Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε το τυρί τύπου γκούντα και τη γαλοπούλα σε τετραγωνάκια, καθώς και το μισό τριμμένο τυρί, λίγο αλάτι και αρκετό πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια απλώνουμε το υλικό μας να καλύψει όλη την επιφάνεια του πυρέξ. Ανακατεύουμε καλά το γάλα με το αλεύρι και περιχύνουμε τα λαζάνια μας. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr