Λαζάνια με κοτόπουλο

Υλικά
½ πακέτο λαζάνια
2 φλιτζάνια κοτόπουλο βραστό ή ψητό κομμένο σε μικρά κομματάκια
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1 ½ φλιτζάνι γκούντα τριμμένη
½ φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
1 ½ φλιτζάνι γάλα χαμηλών λιπαρών
1 αυγό

Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα, ώστε να φτιάξουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο, το καλαμπόκι και τα 2/3 από το τυρί και ανακατεύουμε ελαφρά. Σε ένα μικρό πυρέξ ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και αλείφουμε να πάει παντού. Στρώνουμε μια στρώση λαζάνια και από πάνω βάζουμε 3-4 κουταλιές της σούπας από το μίγμα του αυγού με το γάλα, το τυρί, το κοτόπουλο και το καλαμπόκι και απλώνουμε να πάει παντού. Προσθέτουμε ξανά μια στρώση λαζάνια και από πάνω 3-4 κουταλιές από το μίγμα αυγού, γάλακτος, τυριού, κοτόπουλου, καλαμποκιού και συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Στο τέλος βάζουμε μία στρώση λαζάνια την οποία βρέχουμε με λίγο γάλα και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του φαγητού μας με το τυρί που κρατήσαμε. Ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr